Bedankt voor de sessies. Onze dochter is echt open gebloeid en neemt merkbaar meer initiatief!

- Rots en Water training (7 tot 11 jaar) -
Mama
Mama

Ik wil jou hartelijk bedanken voor jouw uitgesproken enthousiasme. Ons zoontje heeft heel veel bijgeleerd en spreekt vol lof over meester Stijn. We spreken er thuis nog heel veel over. Hij heeft thuis alles gedemonstreerd aan zijn papa en herhaalt het wekelijks!

- Sloebertraining (4 tot 6 jaar) -
Mama
Mama
Stijn, je enthousiasme en energie werken echt aanstekelijk! De kinderen hangen van de eerste tot de laatste minuut aan je lippen, je levert echt fantastisch werk!

- Rots en Water training (7 tot 11 jaar) -
Mama
Mama
Tieners leren over zelfbeheersing, zelfverdediging op een niet-belerende manier. Het werkt noch straffend noch met een gedragskaart of zoiets, maar stimuleert echt de kracht van binnenuit.

- Rots en Water training (12 tot 16 jaar) -
Mama
Mama
Weerbaarheid, assertiviteit, zelfvertrouwen,... zijn items die nogal moeilijk over te brengen zijn bij kinderen... Stijn heeft deze sessies met héél véél enthousiasme aangebracht zodat zowel de kinderen, als de ouders er goedgezind van worden Wanneer kinderen al reikhalzend uitkijken naar een volgende sessie, dan kan ik enkel maar concluderen dat alles positief was !!!

- Rots en Water training (12 tot 16 jaar) -
Mama
Mama
Ik heb het soms moeilijk om vrienden te maken en heb dan een beetje stress. Ik volg deze cursus om ervoor te zorgen dat ik iets socialer en weerbaarder wordt.

Ik leer er veel dingen die me helpen om me te concentreren en te verweren tegen pesten. Ik gebruik de tips uit de training en soms besef ik niet eens dat ik ze gebruik.

Groetjes Daan

- Rots en Water training (12 tot 16 jaar) -