Posted on

Roadtrip to the USA

Rots en Water workshop

Werk vandaag aan je plezier van morgen!

* Rots en Water workshop – Cleveland (Ohio) *

Na een theoretische voordracht in de voormiddag, gaan de deelnemers van het congres uiteen om een  workshop naar keuze te volgen. Met een twintigtal deelnemers zit onze workshop zo goed als volzet. Na Rots en Water theoretisch in te leiden en te verbinden met een andere methodieken, worden de deelnemers ondergedompeld in de wondere wereld van Rots en Water. Met een gezonde portie humor leiden we de deelnemers doorheen de verschillende spel- en werkvormen. Met een brede glimlach en een rugzak vol nieuwe inspirerende werkvormen verlaten de deelnemers de zaal. Rots en Water smaakt naar meer!

Just wanted to send you a personal note of thanks for your significant contributions to the LSCI Conference and for offering a great Breakout Session.  It was very well received by Trainers and I received many great comments about your presentation.
It was such a pleasure to meet you both in person.  I enjoyed our conversations and really loved the warmth you brought to our gathering.

Signe Whitson,
Chief Operating Officer
The LSCI Institute

Even tijd voor ontspanning!

* Cleveland Indians – Let the games begin! *
Vrijdagavond, de zon komt nog even stralend achter de wolken piepen. We hollen vlug naar de kassa om de laatste tickets te bemachtigen. De massa stroomt toe vanuit alle uithoeken. Langzaam aan druppelt de menigte de arena binnen.
De fans stellen zich trots recht, met de hand op het hart en zingen luidkeels het nationale volkslied. Vol verwachting en spanning ploffen ze zich neer.
De match vat aan. Ludieke mascottes rennen door de arena. Meneer Ketchup, meneer Mayonaise en mevrouw Mosterd vechten voor de titel. Alle teckels zijn toegestaan. De toeschouwers bulderen van het lachen. De sfeer is gezet!
Een drietal uur en enkele hotdogs verder slaat het noodlot toe. De Cleveland Indians hebben de strijd verloren. Maar niet getreurd, er staat ons nog een mooi spektakel te wachten. Het grote scherm wordt omgetoverd tot een reuzegroot cinemascherm. Op de achtergrond hoor je de befaamde tonen van Star Wars klinken. Op ons wacht een knap staaltje vuurwerk van hoog niveau. Tevreden wandelen we terug richting ons hotel.