< Terug naar Aanbod voor Professionals

Rots & Water – 3daagse training

Inhoud
De driedaagse Rots & Water training is de enige training die deelnemers opleidt tot gecertificeerde Rots & Water trainers. Tijdens de training worden alle oefeningen en spelen uit het programma beoefend. Deze training geeft een uitgebreid en volledig inzicht in de Rots & Water methodiek en is in die zin een voorwaarde om optimaal rendement te verkrijgen uit andere tweedaagse Rots & Water trainingen.
Deelnemers die de volledige driedaagse Rots & Water training hebben gevolgd ontvangen een certificaat. Het certificaat stelt hen in staat met alle lessen van het programma te werken binnen de pedagogische setting waarin zij werkzaam zijn.
Het beperkt zich tot het lesgeven aan jongeren en volwassenen maar is nadrukkelijk geen accreditatie voor het verzorgen van een Train The Trainer cursus .

R&W open basistraining:

Op jaarlijkse basis worden er één tot twee open driedaagse trainingen georganiseerd. Er worden geen toelatingscriteria opgesteld.

In company training
Voorzieningen en scholen kunnen een driedaagse training inkopen.

Praktisch
R&W open basistraining
De deelnameprijs bedraagt 890 euro. De kosten zijn inclusief het Rots&Water; Theorie- en Praktijkboek, een USB met basisoefeningen en ondersteunende filmpjes, koffie/thee en lunch. Bekijk hier ons open aanbod in België via onze partnerorganisatie vzw De Troon. vzwdetroon.be

In company training
Een training op locatie wordt gepresenteerd bij een minimum aantal van 15 deelnemers. Inbegrepen zijn minimaal 15 volledige lespakketten bestaande uit het R&W; lessenboek, theorieboek en twee begeleidende video’s, samen gebracht op dvd. Prijs op aanvraag.

Beide trainingen worden, onder auspiciën van het Rots en Water Instituut, verzorgd door Sjanstrainingen.